پایگاه خبری تحلیلی

آژند دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 2275
بازدید: 850
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ ساعت: 11:11:26 AM

تاثیر مصرف چای در گاو بر تولید شیر

اثرات ساپونین موجود در چای بر عملکرد تولید شیر، پروفایل اسیدهای چرب شیر و فعالیت ایمنی در گاوهای شیری چگونه است؟

تاثیر مصرف چای در گاو بر تولید شیر

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «آژند دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ اثرات ساپونین موجود در چای بر عملکرد تولید شیر، پروفایل اسیدهای چرب شیر و فعالیت ایمنی در گاو های شیری:

نیازهای پرورش دام خود را بیابید.

ساپونین موجود در چای که عمدتاً شامل تریتروپنوئید، دارای اثرات آنتی میکروبیال، کاهش تولید متان، تغییر تخمیر شکمبه (با از بین بردن پروتوزوا) و افزایش تولید پروتئین میکروبی است.

بیشتر بدانیم:

برخی بازدارنده‌ها (تانن‌ها، ساپونین‌ها، کاناوانین) در تغذیه دام و طیور

با مصرف 20 تا 30 گرم در روز از این ساپونین اثر معنی‌داری بر مصرف ماده خشک مشاهده نشد اما 40 گرم در روز باعث کاهش مصرف ماده خشک و در نتیجه کاهش تولید شیر شد.

صرف نظر از دوز مصرفی ساپونین چای، شاید مصرف آن باعث کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود سیستم ایمنی شود. مصرف بهینه این ساپونین 30 گرم در روز است که باعث بهبود وضعیت سلامتی گاوهای شیری می‌شود.


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی